Hvordan vaske mikrofiberhåndklær

1. Håndvask og lufttørk
For 3-5 stk tynne mikrofiberhåndklær mellom 200-400gsm vil enkel håndvask spare tid hvis de er lett skitne.Rist dem ut for å fjerne eventuelle store rusk, og gi dem deretter en rask bløtlegging i en bolle med kaldt eller varmt vann.Litt håndskrubbing vil bringe mesteparten av støvet som er fanget i et mikrofiber-rengjøringshåndkle til overflaten, og deretter tømme og fylle på vannet etter behov. Når håndklærne er skrubbet, skyller du håndklærne under varmt vann til det som drypper ut renner ut av støv og rusk.

Etter det kan du prøve å lufttørke mikrofiberkluter og håndklær hvis tiden tillater det.Heng dem utenfor eller i nærheten av et vindu for raskere tørking, men hvis du trenger å ha dem klare til bruk i en hast, kan du tørke dem i tørketrommel på lav varme.

2. Maskinvask og tørketrommel
Ingen tøymykner. Tøymykner kan være bra på klærne dine, men det er forferdelig på mikrofiberhåndklær.Det vil tette fibrene og gjøre dem ubrukelige.Hold disse tingene unna håndklærne dine og sørg for at vaskemiddelet du bruker ikke er blandet inn.
Ingen bleach.bleach er kjent for å forringe mikrofiber, erodere fibrene og til slutt ødelegge deres høyytelses klebeegenskaper
Ingen varme. Varme kan være en morder for mikrofiber.Fibrene kan faktisk smelte, noe som får dem til å slutte med å plukke opp ting

Mikrofiberhåndklær kan maskinvaskes akkurat som klærne dine.Det er tre ting du må gjøre annerledes – unngå varme, blekemiddel og tøymykner.
Separate "rent håndkle" og "skitne håndkle" er en god måte å unngå krysskontaminering. Kald eller varm syklus vil være bra. De fleste vanlige vaskemidler som Tide er fine for generelle formål og billige håndklær.Hvis du har et profesjonelt mikrofibervaskemiddel, vil det være bedre.
Tørk dem på lav varme eller ingen varme.Høy varme vil bokstavelig talt smelte fibrene

Unngå å stryke mikrofiberrensematerialene dine, da du kan forårsake alvorlig skade på fibrene.


Innleggstid: mai-06-2021